Zielarski weekend za nami ❤️
2 dni i 16 godzin z podstaw przetwórstwa zielarskiego, zasady zbioru, suszenia przechowywania ziół. Do tego spacer i rozpoznawanie gatunków jadalnych i leczniczych, udało się poopowiadać już troszkę o grzybach. Nauczyliśmy się wykonywać podstawowe wyciągi i leki ziołowe tak, byście mogli wykorzystać tę wiedzę w domowych warunkach. Rozróżniłam Wam leki ziołowe, powiedziałam co warto a czego nie warto robić. Było dużo pytań, dużo wiedzy i duuuuużo działania na świeżych roślinach 🍄
Bardzo dziękuję uczestniczkom, było przemiłą i dużo się od Was nauczyłam, świetnie spędziłam czas!!! 🤗
Manufaktura Roślinna Samopsza dziękujemy za pyszny wegański dwudaniowy obiad ♥️ Pierogi z buraczkami zaskoczyły a zupa dyniowa była mistrzowska 💌
Kategorie: Bez kategorii